Events

Aanmelden voor de evenementen kan door ons te bellen op 050-5537999, een e-mail te sturen (info@kattencafepoeslief.nl) of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

Kattenbingo | vrijdag 28 december (VOL)

Elke maand organiseren we een avond en/of middag kattenbingo! Dit houdt in: bingo spelen tussen de katten en hele leuke (katten)prijzen winnen; we doen ook aan troostprijsjes 🙂
Deelname: 7,50 

Aanvang 18:45 Start 19:00 Einde 21:00

Films & Furry Friends

Leuke films, knuffelige katten en popcorn, dat is Films & Furry Friends! Tijdens onze filmavond (of middag) toveren we Poeslief om tot een comfortabele bioscoop met een groot scherm. Zo kan je in het gezelschap van onze katten films en documentaires komen kijken. 

Donderdag 20 december ‘Charlie & The Chocolate Factory’ van Tim Burton. 

Charlie & The Chocolate Factory is een jeugdfilm uit 2005 van Tim Burton, gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl uit 1964.  
Chocolade-fabrikant Willy Wonka schrijft een prijsvraag uit waarmee vijf gelukkigen een rondleiding door zijn fabriek kunnen krijgen. Charlie is één van de winnaars. Tijdens de rondleiding krijgen de andere kinderen één voor één met pech te maken.

Aanvang 19:15 Start 19:30 Einde 21:45 Entree 7,50


Poeslief Pizza Party 

pusheenpizza

1 keer per maand houden we op vrijdagavond van 18:00u tot 20:00u een Poeslief Pizza Party. Je kunt dan bij ons voor € 7,50 een stuk vegetarische of veganistische homemade pizza al taglio (plaatpizza, 20cm x 17,5cm) van Tondo’s Pizza komen eten. De kok maakt ze ter plekke voor je klaar en serveert ze ook nog persoonlijk!

We hebben 20 zitplekken, daardoor is er een beperkte hoeveelheid pizza. Dus wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan even! Dat kan door te bellen naar 050-5537999 of stuur een e-mail naar info@kattencafepoeslief.nl. Vermeld er dan ook even bij met hoeveel personen je wilt komen en welke soort pizza je graag wilt. 

Je kunt kiezen uit: 

Take Me To Funghi Town 
Verschillende soorten paddestoelen, gekarameliseerde ui, paprika en verse tijm.
Beet It!
Rode bietjes, gekarameliseerde rode ui, zoete aardappel, vegan kaas en vegan pesto (cashewnoten, edelgist en basilicum).
Magic Goat
Pizza met geitenkaas, tomatensaus, walnoot, aubergine, gekarameliseerde ui en Parmezaanse kaas.
Tomato Madness
Pizza met tomatensaus, mozzarella, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat.