Events

Poeslief Pizza Party   

pusheenpizza

1 keer per maand houden we op vrijdagavond van 18.00u tot 20.00u een Poeslief Pizza Party. Je kunt dan bij ons een stuk vegetarische of veganistische homemade pizza al taglio (plaatpizza) van onze pizza-kok Anthonie komen eten. Hij maakt ze ter plekke voor je klaar en serveert ze ook nog persoonlijk!

We hebben 20 zitplekken, daardoor is er een beperkte hoeveelheid pizza. Dus wil je verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan even! Dat kan door te bellen naar 050-5537999 of stuur een e-mail naar info@kattencafepoeslief.nl. Vermeld er dan ook even bij met hoeveel personen je wilt komen en welke soort pizza je graag wilt. Je kunt kiezen uit: 

TAKE ME TO FUNGHI TOWN (nieuwe vegan pizza!)
Verschillende soorten paddestoelen, gekarameliseerde ui, paprika en verse tijm.
FEISTY VEGAN
Vegan pizza met tomatensaus, paprika, gekarameliseerde ui en tapenade van zongedroogde tomaat.
MAGIC GOAT
Pizza met geitenkaas, tomatensaus, walnoot, aubergine, gekarameliseerde ui en Parmezaanse kaas.
TOMATO MADNESS
Pizza met tomatensaus, mozzarella, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat.

Kattenbingo

Elke maand organiseren we een avond of middag kattenbingo! Dit houdt in: bingo spelen tussen de katten en hele leuke (katten)prijzen winnen; we doen ook aan troostprijsjes 🙂
Deelname: 7,50 

De volgende editie van de kattenbingo is op vrijdag 26 januari van 19.30u – 21.00u. Je kunt je alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kattencafepoeslief.nl. Vermeld daarin met hoeveel personen je komt.

Films & Furry Friends

Leuke films, knuffelige katten en popcorn, dat is Films & Furry Friends! Tijdens onze filmavond (of middag) toveren we Poeslief om tot een comfortabele bioscoop met een groot scherm. Zo kan je in het gezelschap van onze katten films en documentaires komen kijken.